AFSLANKING

Afslanking totaalconcept in samenwerking met Geoffrey Mertens.

Over Geoffrey Mertens, dïetist en personal trainer –

Wie ben ik en wat doe ik?

De reden dat ik gestart ben met mensen te begeleiden op vlak van voeding en beweging? Ik wil dat anderen hun mooiste leven kunnen leven, net zoals ik dat voor mezelf probeer te doen. Een belangrijk onderdeel hiervan is voeding. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon draagt bij tot ons geluksgevoel. Want zeg nu zelf, we willen toch allemaal lekker eten en ons goed in ons vel voelen? Ikzelf ben al mijn hele leven gepassioneerd door sport, voeding en het effect van beide op het menselijk lichaam. Vandaar dat ik aan de slag ben gegaan met het uitwerken van een vrijwel uniek concept; genaamd primal diet pattern. De combinatie van een gepersonaliseerde voedingsbegeleiding en personal training maakt dat ik al vele mensen heb kunnen begeleiden in hun weg naar een gezonde en gevarieerde levensstijl.

De samenwerking tussen mij en Ana geeft het perfecte recept voor het sculpten van het lichaam; ook wel bodytoning genaamd.

De ideale begeleidingsduur is voornamelijk afhankelijk van de beginsituatie. Ervaring leert mij dat er op een termijn van 6 tot 12 weken al verbluffende resultaten kunnen geboekt worden.

 
 
 
 
 

VOEDINGSBEGELEIDING –

 

Wat houdt voedingsbegeleiding in? Het traject start altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we na wat je doelstellingen en verwachtingen zijn. Aan de hand van een vragenlijst bepaal ik welk primal diet pattern (letterlijk vertaald: primitief voedingspatroon) het beste past bij jouw individuele noden. Daarnaast bepaal ik ook nog je lichaamssamenstelling om een beter beeld te krijgen van de beginsituatie.
De verzamelde gegevens worden door mij in een handige applicatie verwerkt. Hierin kan je allerhande leuke receptjes vinden die perfect passen binnen jouw voedingspatroon. Deze app kan je de eerste 2 weken kosteloos gebruiken. Wanneer je hierna verder gebruik wilt maken van de app, wordt een kleine maandelijkse bijdrage gevraagd van 10euro.

Na 2 weken volgt er een opvolggesprek waarin we overlopen wat er goed en minder goed ging. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd zodat jij voldoende progressie blijft maken.  

 
– Intakegesprek 1 uur –
€50 / 60 min.
– Opvolggesprek 30 min –
€25 / 30 min.
 
 

– PERSONAL TRAINING –

Wat houdt een personal trainingsessie precies in? Tijdens een sessie word je door mij gedurende één uur begeleid. Door middel van gevarieerde en functionele oefeningen verbeteren we zowel je uithouding, stabiliteit, lenigheid als spierkracht. Al deze puntjes zullen ervoor zorgen dat je jezelf fitter voelt en beter zal functioneren in het dagelijkse leven. De trainingen vinden plaats in een privé-fitness in Hasselt (Stevoort). Hier kan enkel getraind worden onder begeleiding van een personal trainer, dus privacy is gegarandeerd.  

 
 
-1x/week personal training gedurende 6 weken:  €50 / 60 min.
-2x/week personal training gedurende 6 weken:  €45 / 60 min.
– 1x/week personal training gedurende 12 weken:  €45 / 60 min.
-2x/week personal training gedurende 12 weken:  €40 / 60 min.
 
 
_____________________________________________________
 

LICHAAMSBEHANDELINGEN

 

– CRYOLIP PRO –
 

Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Coolsculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. De vetcellen worden gekoeld waardoor een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wordt.  Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.    
| Buik | Love Handles | Binnenkant Bovenbenen | Bovenarmen | Zadeltassen |
 
– Enkele zone €130 / sessie –
– Dubbele zone €160 / sessie –
 
 

– ANTI-CELLULITE MADERO MASSAGE

Maderotherapie of Houttherapie

Maderotherapie is een nieuw alternatief voor figuurmodellerende behandelingen.

Madero betekent “hout” in het Spaans en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Het is een holistische massagetechniek met speciaal ontworpen houten elementen (rolling pins).

Het is een niet-invasievetechniek waarbij anatomisch ontworpen houten instrumenten worden gebruikt om elk deel van het lichaam optimaal te behandelen en lichaamscontouren te verbeteren.

Door specifieke druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen van het lichaam, helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulite te verminderen en om gewichtsverlies te ondersteunen.

Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest. Het vermindert stress, stimuleert de bloedcirculatie en het lymfesysteem van het lichaam. Het is ook een vorm van bindweefselmassage.

Body Wood Therapy/ Anti-cellulite houttherapie

Door het grote drainerende effect bereiken wij meer zichtbare resultaat dan bij vergelijkbare anti-cellulite behandelingen. De Body Wood Therapy behandeling heeft tal van voordelen:

– activeert de bloedsomloop

– bestrijdt cellulite

– bevordert de afvoer van afvalstoffen

– vermindert zichtbaar opgehoopte vet op buik, heupen, billen, dijen

– verstevigt en modelleert het figuur

Haal het beste resultaat door deze behandeling te combineren met een Abidis lichaamspakking.

| Voor alle cellulite vormen | 
€90 / 60 min.  Volledig lichaam
€70 / 50 min.  Benen en billen
€60 / 30 min.  Buik en flanken
€50 / 30 min.  Armen
 
 

– EXTRA VERZORGING –

Peeling| Actieve ingrediënten | Lichaamspakking

Deze extra verzorging met actieve ingrediënten verbetert aanzienlijk het eindresultaat.

Peeling: verwijdert dode cellen en geeft zuurstof aan de huid waardoor cellen gemakkelijk kunnen vernieuwen. Her resultaat is een egale en gladde huid.

Actieve ingrediënten: werkzame stoffen die diep in de huid inwerken en zorgen voor intense hydratatie, versteviging, afbraak van vet, afvoer van toxines,  en houden je huid in optimale conditie.

Lichaamspakking: Pakking  op basis van algenmodder werkt ontspannend, ontgift je lichaam en activeert bovendien je stofwisseling. Wordt versterkt door essentiële olie en werkzame stoffen.

Extra: €30/ 30 min.
 
 
 
 
_____________________________________________________
U kan eenvoudig een afspraak boeken online via de onderstaande knop.

NeaSkin Huidverbeteringsinstituut
Kuringersteenweg 78
3500 Hasselt
Email:info@neaskin.be
Tel: 0484 46 91 21