BEDRIJFSGEGEVENS
NEASKIN INSTITUUT
BTW: BE0562793307
Kuringersteenweg 78
3500 HASSELT BELGIE

Lees deze algemene voorwaarden aandachtig door voordat u de site gaat gebruiken.
Door deze website te gebruiken, erkent u dat u de Algemene Voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee instemt, zonder beperking of voorbehoud.

NEASKIN INSTITUUT, behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen en dergelijke wijzigingen online te plaatsen. Lees deze voorwaarden regelmatig om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen, omdat uw voortdurende gebruik van deze website nadat wijzigingen zijn gepubliceerd, betekent dat u ermee instemt wettelijk gebonden te zijn aan deze voorwaarden zoals bijgewerkt en / of gewijzigd.

PAYMENTS
Alle betalingen worden officieel gedaan met behulp van Bancontact of overschrijving, elke andere methode is niet beschikbaar zonder voorafgaande toestemming of kennisgeving. Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw betaling.

TERUGGAVE
Je hebt 30 kalenderdagen om een artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Uw artikel moet zich in de originele verpakking bevinden. Uw artikel moet de bon of het aankoopbewijs hebben.

TERUGBETALINGEN
Zodra we uw item hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en u informeren dat we uw geretourneerde item hebben ontvangen. We zullen u onmiddellijk informeren over de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel. Als uw retour is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling uitvoeren. 

VERZENDING
U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar.
Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.
Alle bestellingen worden de volgende dag na ontvangst afgehandeld en de levering aan de klant gebeurt tussen 2 en 5 werkdagen.
Alle verzendingen boven de € 75 in de EU zijn gratis, voor zendingen buiten de EU of neem contact met ons op, voor alle verzendingen onder de € 75 in de EU brengen € 8,5 in rekening.

EXTERNE LINKS
Deze website kan links bevatten naar andere sites en bronnen die door ons of door derden zijn verstrekt. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gebruik en gemak verstrekt. De link vertegenwoordigt geen goedkeuring of aanbeveling door ons en betekent niet dat we enige associatie hebben met de gekoppelde website en we hebben geen controle over de inhoud van die sites die door derden worden aangeboden en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade die kan voortkomen uit uw gebruik ervan. Wanneer dergelijke sites door ons worden aangeboden en beheerd, bent u gebonden aan onze algemene voorwaarden op dergelijke sites.
Elke relatie die u aangaat met deze sites is op eigen risico en we raden u ten zeerste aan om hun algemene voorwaarden en privacybeleid te lezen.

PRIVACY- EN COOKIEBELEID
Lees ons Privacy- en Cookiebeleid, dat deel uitmaakt van deze Algemene voorwaarden en van toepassing is op uw bezoek aan de Site, zodat u ons privacybeleid begrijpt.

TAAL
Dit contract wordt in het Engels gesloten.

DISCLAIMERS
Neaskin neemt alle mogelijke zorg om ervoor te zorgen dat product- en behandelingsbeschrijvingen, afbeeldingen en bijbehorende zelfevaluatietests en alle andere informatie correct zijn op het moment van publicatie op de site. Hoewel echter alles in het werk wordt gesteld om deze nauwkeurigheid te garanderen, aanvaardt Neaskin geen verantwoordelijkheid voor fouten in de inhoud. De site wordt te allen tijde zo up-to-date gehouden als er echter product-, behandelings-, locatie- en resultatenupdates zijn gemaakt sinds de laatste update op deze website, sommige variaties kunnen voorkomen in, hoewel niet beperkt tot grootte, prijs, beschrijving , productresultaten, ontwerp, verpakking en beschikbaarheid.

Neaskin zal zijn best doen om ervoor te zorgen dat de website te allen tijde beschikbaar is en correct functioneert, maar we geven geen garanties met betrekking tot de beschikbaarheid of toegankelijkheid van de website en we zijn niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade, verlies, kosten of uitgaven. door u als gevolg van een gebrek aan beschikbaarheid of toegankelijkheid van de website.

ONZE AANSPRAKELIJKHEID
Het materiaal dat op onze site wordt weergegeven, wordt geleverd zonder enige garantie, voorwaarden of garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid ervan. Voor zover wettelijk toegestaan, sluiten wij en andere leden van onze groep bedrijven uitdrukkelijk uit:
Alle voorwaarden, garanties en andere voorwaarden die anders zouden kunnen worden geïmpliceerd door de wet, het gewoonterecht of de wet van het eigen vermogen. Elke aansprakelijkheid voor directe, indirecte of gevolgschade of schade geleden door een gebruiker in verband met onze site of in verband met het gebruik, het onvermogen om te gebruiken of de resultaten van het gebruik van onze site, de daaraan gekoppelde websites en alle materialen die zijn geplaatst op het, inc