Derma-Medic Treatments

anti-acne, anti-rosacea, anti-pigment, anti-littekens

Anti-Acne: AcneEraser Treatment

Erase Acne and Reveal Radiant Skin!

Stap in een wereld van heldere, gezonde huid met onze revolutionaire anti-acne behandeling. Bij ons draait alles om resultaten – een 100% efficiënte aanpak die puistjes, post-acne littekens en pigmentvlekken elimineert, voor eens en altijd.

Onze aanpak is gebaseerd op een geavanceerde combinatie van technieken die zich richten op het bestrijden van acne en het herstellen van een stralende huid. Door gebruik te maken van chemische peeling, microneedling en LED-therapie, bereiken we verbazingwekkende en snelle resultaten. Geen puistjes meer, geen sporen van acne – alleen een egale, gezonde huid die zelfvertrouwen uitstraalt.

Bij ons stopt de zorg niet na de behandeling. We geloven sterk in thuisverzorging. Daarom bieden we een speciaal samengesteld pakket van producten aan voor dagelijks gebruik. Onze lotion neutraliseert bacteriën en vermindert ontstekingen, terwijl onze talgremmende crème en poriën-verfijnende serum helpen om je huid in balans te brengen en te revitaliseren. En om het af te maken, hebben we een kalmerend serum om je huid te verwennen na een intense dag.

Laat acne je zelfvertrouwen niet belemmeren. Ontdek onze bewezen, doeltreffende behandeling die niet alleen acne bestrijdt, maar ook zorgt voor een blijvende heldere, stralende huid. Maak vandaag nog een afspraak en omarm een leven zonder acne – een leven vol vertrouwen en een stralende huid die je natuurlijke schoonheid benadrukt.

Lees meer Lees minder

Anti-Rosacea: RosaceaRid Formula

Uw weg naar een gezonde en stralende huid!

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor uw rosacea? Ontdek dan de revolutionaire RosaceaRid Formula bij ons! Onze unieke behandeling combineert zachte peeling, hydratatie en geavanceerde microneedling-technieken om uw huid te vernieuwen en te herstellen, terwijl de RosaceaRid Formula diep doordringt om de ontstekingen te verminderen en de roodheid te kalmeren.

Bij RosaceaRid Formula beginnen we met een zachte peeling om de huid voor te bereiden, te exfoliëren en te hydrateren, waardoor deze optimaal klaar is om de actieve stoffen te absorberen. Vervolgens passen we de innovatieve microneedling-techniek toe om de huid te regenereren en de Probio SK-cocktail diep in de huid te brengen.

Onze Probio SK-cocktail is een speciaal ontworpen mesoceutical serum dat probiotica, kalmerende, celvernieuwende en hydraterende ingrediënten bevat. Deze geheime formule werkt samen om ontstekingen te verminderen, roodheid te verminderen en oneffenheden en bultjes te elimineren, waardoor uw huid gezond, stralend en egaal wordt.

Met de RosaceaRid Formula kunt u eindelijk afscheid nemen van de frustratie en ongemakken van rosacea, en genieten van een gezonde en egale huid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een kalme en stralende huid.

Lees meer Lees minder

Anti-Pigment: PigmentErase Solution

Voor een stralende, egaal gekleurde huid!

Wilt u af van pigmentvlekken en weer genieten van een egale, stralende huid? Maak dan kennis met onze innovatieve PigmentErase Solution-behandeling! Deze geavanceerde behandeling combineert twee krachtige technieken om pigmentatieproblemen effectief aan te pakken en uw huid te verjongen.

Bij PigmentErase Solution beginnen we met een professionele Retinol Peel-behandeling. Deze peeling exfolieert zachtjes de bovenste laag van de huid, terwijl het de celvernieuwing stimuleert en de huid voorbereidt op verdere behandeling. Vervolgens passen we de microneedling-techniek toe, waarbij kleine naaldjes de huid doorprikken om de opname van werkzame stoffen te bevorderen en de celvernieuwing te stimuleren.

Onze speciale mix van werkzame stoffen, diep doordrenkt tijdens de microneedling-sessie, werkt samen om de huid op te helderen en pigmentvlekken te vervagen. Deze krachtige ingrediënten worden diep in de huid gebracht, waar ze de oude pigmentcellen vervangen door nieuwe, gezonde cellen, waardoor uw huid geleidelijk aan helderder en egaler wordt.

Met PigmentErase Solution kunt u genieten van een huid zonder pigmentvlekken en een stralende, egale teint. Onze behandeling is veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een prachtige, stralende huid.

Lees meer Lees minder

Anti-Littekens: ScarEraser Treatment (post-acne littekens)

Voor een gladdere, littekenvrije huid!

Heeft u last van hardnekkige littekens, vooral na acne, die uw zelfvertrouwen belemmeren? Bij de ScarEraser Treatment bieden we een innovatieve aanpak om deze littekens effectief te verminderen en uw huid te vernieuwen voor een egale teint.

Onze behandeling begint met een peeling om de huid voor te bereiden en de oppervlakkige dode huidcellen te verwijderen, waardoor de effectiviteit van de vervolgbehandelingen wordt vergroot. Vervolgens passen we microneedling toe, waarbij kleine naaldjes zachtjes de huid doorprikken om de productie van collageen en elastine te stimuleren, en de huidvernieuwing te bevorderen.

Na de microneedling wordt een speciaal masker aangebracht, doordrenkt met ons EGF mesoceutical serum. Dit serum, rijk aan epidermale groeifactoren (EGF), werkt samen met de microneedling om de huid te regenereren en de littekens te verminderen. Door de collageen- en elastineproductie te activeren, wordt de huid vernieuwd en worden littekens geleidelijk aan vervaagd.

Of het nu gaat om post-acne littekens of littekens veroorzaakt door andere huidbeschadigingen, zoals pokken, onze ScarEraser Treatment is geschikt voor alle soorten littekens, bij voorkeur recente. Met deze behandeling kunt u alle huidoneffenheden aanpakken en genieten van een gladdere, meer gelijkmatige huid.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe de ScarEraser Treatment uw huid kan transformeren naar een stralende, littekenvrije teint.

Waar littekens slechts een herinnering zijn.

Lees meer Lees minder

Prijslijst

Ontdek onze prijzen

Veel gestelde vragen

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN

Geen gerelateerde vragen gevonden