PEMANENTE MAKE UP

 Wake up and don`t makeup

Is je ochtend al druk genoeg en heb je amper tijd voor een dagelijkse make up? Heb je doorheen de jaren geen vaste make up hand meer? Of wil je je natuurlijke schoonheid benadrukken? Dan heeft NeaSkin voor jou een ideale behandeling: permanente make up. 

Neaskin werkt met natuurlijke pigmenten (gefabriceerd volgens EU normen) zonder kankerverwekkende stoffen. Mensen met een allergie voor make up kunnen baat hebben bij permanente make up. Na de behandeling kan roodheid en zwelling optreden dat langzaam aan zal verdwijnen. Hoe lang duurt dit?

Permanente make up blijft 2 a 5 jaar. Afhankelijk van je eigen huid. Om een optimaal kleur resultaat te hebben, raden we aan jaarlijks een kleurcorrectie te doen.

 

Permanente make up – 

 

– Wenkbrauwen – POWDER EFFECT –

Ombre wenkbrauwen 

Deze techniek geeft het meest natuurlijke effect aan de wenkbrauwen. Het geeft een natuurlijke schaduw aan de wenkbrauwen en kan toegepast worden op elke wenkbrauw vorm.

De perfecte vorm en de juiste kleur wordt steed individueel besproken met de klant. Afhankelijk van je eigen voorkeuren.

Na het bepalen van het juiste wenkbrauw model en kleurpigment wordt de ombre techniek toegepast. 

 
€220/ 120 min.
 

– Eyeliner –

Het mooiste effect bekomen we door net boven de wimpers en tussen de wimperhaartjes kleurpigment aan te brengen. Daar waar nodig kunnen we kleine, subtiele correcties aanbrengen om zo de ogen in balans te brengen. Dat kan bijvoorbeeld als je ene oog groter/kleiner is dan het andere. Het grote voordeel is, dat je make up nooit nog uitloopt. Zelfs niet bij een traan en een lach. 

 
€220/ 120 min.
 

– Lippen -aquarel lips –

Bij omregelmatigheid van de lippen of een vage lipcontour lijken de lippen mogelijks kleiner dan ze werkelijk zijn. Met de juiste techniek kan dit gecorrigeerd worden. Hierdoor lijken de lippen egaler en voller. Tegelijk kan je kiezen voor een kleureffect op maat. Een natuurlijk effect of een gekleurd accent. 
€240/ 120 min.
 
 
 
Neaskin volgde diverse opleidingen zodat we klanten individueel kunnen bijstaan naar het gewenste resultaat. We denken mee en voeren alle permanente make up behandeling uit met de juiste deskundigheid. 
 
U kan eenvoudig een afspraak boeken online via de onderstaande knop.

NeaSkin Huidverbeteringsinstituut

Halbeekstraat 12
3550 Heusden- Zolder
Email: info@neaskin.be
Tel: 0484 46 91 21