WIMPER- WENKBRAUWSTYLING

 

WIMPERSTYLING

 

– Wimperlifting – 

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.
Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing.
 
€55 / 50 min. 
+ kleuring €5 /10 min. 
 

    

 

– Wimperextention one by one – 

Bij de Classic One by One wordt er één extention op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

nieuwe set €90 / 120 min. 
bijwerking €50 / 90 min.
 

 

– Wimperextention VOLUME – 

Volume lashes 3d t/m 6d (Russian volume)

Bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimpers te verzwaren.

De extentions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

nieuwe set €110 / 120 min. 
bijwerking €50 / 90 min.

 

– Wimperextention afhalen+ verzorging – 

€20 / 30 min. 

     

_____________________________________________________
 

WENKBRAUWSTYLING

 

– Wenkbrauwen epileren –   

€15 / 20 min.

– Wenkbrauwen shapen –   

Deze behandeling houdt in dat de wenkbrauwen in de perfecte vorm (juiste vorm) worden gewaxt en geëpileerd.

€25 / 30 min.

–Wenkbrauwen kleuren & shapen

Deze behandeling houdt in dat de wenkbrauwen eerst in de juiste vorm worden gewaxt of geëpileerd en nadien gekleurd, altijd in overleg met de klant.

€30 / 35 min.

– Henna Brows –   

Henna Brow geeft een langdurig mooi resultaat. Deze wenkbrauwverf op basis van henna is speciaal ontwikkeld voor de professionele wenkbrauwspecialist. Supercilium is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indianse henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring.
Deze behandeling houdt in dat de wenkbrauwen eerst in de juiste vorm worden gewaxt of geëpileerd en nadien gekleurd, altijd in overleg met de klant.
 
€40 / 40 min.
 

– Browlifting incl. kleuren –   

Browlifting is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen.

Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.

Bij browlifting wordt er geen kleur gebruikt. De fixatiecrèmes zorgen er alleen voor dat je je wenkbrauwharen gedurende enkele weken in een bepaalde richting kan fixeren.

€75 / 60 min.

 

– Lashes-eyebrows set –

 
– wimperlifting+ kleuring+ wenkbrauw styling+ verven –
€85 / 80 min. i.p.v €90
 

_____________________________________________________

 

– Basic Make-up –

€35 / 30 min.

 

– Event Make-up –  

€50 / 60 min.    
U kan eenvoudig een afspraak boeken online via de onderstaande knop.

NeaSkin Huidverbeteringsinstituut
Kuringersteenweg 78
3500 Hasselt
Email:info@neaskin.be
Tel: 0484 46 91 21