WIMPER WENKBRAUW STYLING

 

– Wimperlifting – 

 
Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.
Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
 
€55 / 50 min.   
+ kleuring €5 /10 min 
_____________________________________________________
 

– Wenkbrauwstyling –   

 
Supercilium Brow Henna Dark Brown geeft een langdurig mooi resultaat. Deze wenkbrauwverf op basis van henna is speciaal ontwikkeld voor de professionele wenkbrauwspecialist. Om klanten van de perfecte hennabrows te voorzien. Supercilium is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring.
Deze behandeling houdt in dat de wenkbrauwen eerst in de juiste vorm worden gewaxt of geëpileerd en nadien gekleurd, altijd in overleg met de klant.
 
– Wenkbrauw styling met henna –
€40 / 30 min. 
 
– Wenkbrauw perfect shaping
€20 / 15 min. 
 
– Lashes-eyebrows promoset – NEW!
– wimperlifting+ kleuring+ wenkbrauw styling+ shaping –
€85 / 80 min. i.p.v €100
 

 

– Basic Make-up –

€35 / 30 min.

 

– Event Make-up –  

€50 / 60 min.    
U kan eenvoudig een afspraak boeken online via de onderstaande knop.

NeaSkin Huidverbeteringsinstituut
Kuringersteenweg 78
3500 Hasselt
Email:info@neaskin.be
Tel: 0484 46 91 21