OVER NEASKIN

Bij NeaSkin sta jij en het resultaat centraal!

 

Als ervaren schoonheidsspecialiste startte Ana Koss met veel passie en liefde het NeaSkin huidverbeteringsinstituut op.

“Mijn motivatie om NeaSkin op te starten? Ik heb zelf meer dan 8 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en ik heb gedurende die tijd fantastische resultaten kunnen boeken op vlak van huidverjonging en huidverbetering bij heel wat klanten. Als schoonheidsspecialiste zijn de resultaten die je krijgt na een professionele behandeling het allerbelangrijkste. Een cosmetisch merk als Abidis is de perfecte partner om op een professionele manier de huid van je klanten naar het hoogste niveau te tillen en dat is wat belangrijk is!”
 
Bij NeaSkin kan je genieten van een persoonlijke en exclusieve verzorging.  We werken met de producten van EXUVIANCE PROFESSIONAL, ABIDIS, IR PHARMA en PAESE, merken die een waaier aan mogelijkheden en gepersonaliseerde behandelingen met huidverbetering bieden.  Voor elk huidprobleem is er dan ook een oplossing.
 
Brede waaier aan behandelingen
 
U kan bij ons terecht voor diverse huidverbeterende gelaats– en lichaamsverzorgingen, pedicure, manicure, make-up, gellak, laserontharing en wimper en wenkbrauw styling.
 
Be Happy, Give Happiness!