Anti-Littekens

Heeft u last van hardnekkige littekens, vooral na acne, die uw zelfvertrouwen belemmeren? Bij de ScarEraser Treatment bieden we een innovatieve aanpak om deze littekens effectief te verminderen en uw huid te vernieuwen voor een egale teint.

Onze behandeling begint met een peeling om de huid voor te bereiden en de oppervlakkige dode huidcellen te verwijderen, waardoor de effectiviteit van de vervolgbehandelingen wordt vergroot. Vervolgens passen we microneedling toe, waarbij kleine naaldjes zachtjes de huid doorprikken om de productie van collageen en elastine te stimuleren, en de huidvernieuwing te bevorderen.

Na de microneedling wordt een speciaal masker aangebracht, doordrenkt met ons EGF mesoceutical serum. Dit serum, rijk aan epidermale groeifactoren (EGF), werkt samen met de microneedling om de huid te regenereren en de littekens te verminderen. Door de collageen- en elastineproductie te activeren, wordt de huid vernieuwd en worden littekens geleidelijk aan vervaagd.

Of het nu gaat om post-acne littekens of littekens veroorzaakt door andere huidbeschadigingen, zoals pokken, onze ScarEraser Treatment is geschikt voor alle soorten littekens, bij voorkeur recente. Met deze behandeling kunt u alle huidoneffenheden aanpakken en genieten van een gladdere, meer gelijkmatige huid.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe de ScarEraser Treatment uw huid kan transformeren naar een stralende, littekenvrije teint.

Waar littekens slechts een herinnering zijn.

Lees meer. Lees minder.

Prijslijst

Ontdek onze prijzen