Retinol Peel

Radiant Skin

Retinol Peel

Betreed de wereld van een stralende, jeugdige huid met onze geavanceerde Retinol Peel, doordrenkt met krachtige 1% retinol voor een ongeëvenaarde huidverjonging.

Onze Retinol Peel is ontworpen om de tekenen van veroudering te bestrijden, de huidtextuur te verbeteren en de natuurlijke gloed te herstellen. Met een geavanceerde formule die 1% retinol bevat, gaat deze behandeling diep in de huid om celvernieuwing te stimuleren en de collageenproductie te verhogen.

Door de krachtige exfoliërende werking van retinol worden dode huidcellen voorzichtig verwijderd, waardoor fijne lijntjes, rimpels en ongelijkmatige pigmentatie vervagen. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar: een strakkere, gladdere huid met een jeugdige uitstraling.

Onze Retinol Peel wordt uitgevoerd door deskundige professionals die zorgen voor een veilige en op maat gemaakte behandeling. Naast de professionele behandeling bieden we ook begeleiding voor thuisverzorging met speciaal samengestelde producten om de resultaten te versterken en de huid te voeden na de peel.

Ga voor een stralende huid en omarm de kracht van onze Retinol Peel met 1% retinol. Ervaar de transformatie en zie hoe jouw huid straalt van jeugd en vitaliteit. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw huid de verjonging die het verdient.

Lees meer Lees minder

Prijslijst

Ontdek onze prijzen

Veel gestelde vragen

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN

 • Wat is Retinol Peel?
  De Retinol Peel is een geavanceerde behandeling in onze salon, speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie aan te pakken en de huid te verjongen. Deze effectieve peeling combineert gecontroleerde retinol met een krachtige formule die diep in de huid doordringt.

  Wat maakt de Retinol Peel zo doeltreffend tegen hyperpigmentatie? De peeling richt zich op de ongelijkmatige pigmentatie in de huid, vermindert donkere vlekken en verheldert de teint. Door de celvernieuwing te stimuleren, wordt de huidtextuur gladder en stralender, terwijl het tegelijkertijd de verschijning van fijne lijntjes en tekenen van veroudering minimaliseert.

  Ervaar de buitengewone kracht van onze Retinol Peel en herstel een egale, stralende huid die er jonger en gezonder uitziet.
 • Wat doet een retinol peeling?
  De Retinol Peel is een doeltreffende behandeling die specifiek gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie en het vernieuwen van de huid. Dankzij de gecontroleerde retinol-formule stimuleert deze peeling de celvernieuwing diep in de huidlagen. Hierdoor worden onregelmatigheden zoals donkere vlekken, melasma en andere vormen van hyperpigmentatie geleidelijk verminderd. Na de behandeling straalt de huid met een egalere teint en een verbeterde textuur.
 • Wat is de hersteltijd?
  Direct na de behandeling kan de huid licht rood worden. Enkele dagen later kan er een milde afschilfering optreden, wat volkomen normaal is. Dit duidt op het starten van het celvernieuwingsproces, resulterend in een hernieuwde en egalere huid. De Retinol Peeling veroorzaakt over het algemeen geen bijwerkingen en zorgt voor een snel herstel van de huid.
 • Mag ik retinol peel in de zomermaanden doen?
  Over het algemeen wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn met intensieve peelingbehandelingen zoals Retinol Peel tijdens de zomermaanden, vooral als je van plan bent veel tijd buiten door te brengen. Retinol kan de huid gevoeliger maken voor zonlicht en kan bij blootstelling aan de zon irritatie of verhoogde gevoeligheid veroorzaken.

  Het wordt aanbevolen om tijdens en na peelingbehandelingen zoals Retinol Peel een goede zonbescherming toe te passen door het dragen van een breed spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Daarnaast kan je behandelaar specifieke richtlijnen geven met betrekking tot de geschiktheid van de behandeling tijdens de zomermaanden, rekening houdend met je huidtype en levensstijl.

  Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij je huidspecialist of behandelaar voordat je een peeling of andere intensieve behandeling ondergaat, vooral tijdens seizoenen met meer blootstelling aan de zon. Zij kunnen je adviseren over de beste aanpak voor jouw huid, rekening houdend met de omstandigheden van het seizoen.
 • Hoe vaak mag ik retinol peel behandeling doen?
  De frequentie van Retinol Peel-behandelingen kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype, huidconditie en de reactie van je huid op de behandeling. Over het algemeen wordt aanbevolen om Retinol Peel-behandelingen te plannen met tussenpozen van 3 tot 4 weken. Dit geeft de huid voldoende tijd om te herstellen en de voordelen van de behandeling te maximaliseren zonder overmatige irritatie of gevoeligheid te veroorzaken. Het is echter raadzaam om deze frequentie te bespreken met je huidspecialist of behandelaar, omdat zij het beste in staat zijn om een behandelplan op maat voor je te maken op basis van jouw specifieke huidbehoeften.
 • Wat mag je niet doen na een peeling?
  Na een Retinol Peel wordt geadviseerd om enkele richtlijnen te volgen om de huid te beschermen en het herstelproces te bevorderen:

  1. Vermijd blootstelling aan de zon: Bescherm de behandelde huid tegen direct zonlicht en draag bij voorkeur een breed spectrum zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

  2. Vermijd agressieve huidbehandelingen: Gedurende een paar dagen na de peeling vermijd je best andere intensieve huidbehandelingen, zoals scrubs, peelings of lasertherapieën, om de huid niet verder te irriteren.

  3. Niet krabben of pulken: Probeer niet aan de huid te krabben of te pulken, ook al voelt het wat ongemakkelijk of begint er lichte afschilfering. Laat de huid op een natuurlijke wijze herstellen.

  4. Gebruik milde huidverzorgingsproducten: Vermijd agressieve reinigingsmiddelen of producten die irriterende ingrediënten bevatten. Gebruik milde, hydraterende huidverzorgingsproducten om de huid te kalmeren en te hydrateren.

  5. Raadpleeg een professional:Als je vragen hebt over specifieke activiteiten of producten die je moet vermijden na de behandeling, is het raadzaam om advies in te winnen bij je huidspecialist of behandelaar.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig?
  Het aantal benodigde sessies bij NeaSkin hangt af van uw specifieke schoonheidsdoelen en de gekozen behandeling. Bijvoorbeeld, voor laserontharing kunnen meerdere sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl een enkele facial al een merkbare verbetering kan bieden. Tijdens uw eerste consultatie evalueren onze deskundigen uw huidtype en -conditie om een persoonlijk behandelplan op te stellen, inclusief het aanbevolen aantal sessies voor optimale resultaten.
 • Wat is het resultaat?
  Het resultaat van de behandelingen bij NeaSkin is afhankelijk van de specifieke behandeling die u kiest. Over het algemeen streven we naar zichtbare verbetering van uw huidgezondheid en -uitstraling. Dit kan variëren van een vermindering van rimpels en fijne lijntjes bij anti-aging behandelingen, tot een gladdere en helderdere huid na gezichtsbehandelingen. Bij laserontharing kunt u verwachten dat ongewenst haar langdurig wordt verminderd. Elk resultaat is afgestemd op uw persoonlijke schoonheidsdoelen en huidtype.
 • Wat is de nazorg?
  De nazorg bij NeaSkin is een cruciaal onderdeel van uw behandelingstraject. Na elke schoonheidsbehandeling bieden onze deskundigen u op maat gemaakte nazorgadviezen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren en uw huid optimaal te verzorgen. Afhankelijk van de specifieke behandeling kunnen deze nazorginstructies variëren van het vermijden van zonlicht en hitte tot het gebruiken van speciale huidverzorgingsproducten. Het nauwkeurig volgen van deze instructies verzekert niet alleen de beste resultaten, maar helpt ook om de gezondheid en uitstraling van uw huid te behouden.
 • Wat zijn contra-indicaties?
  Contra-indicaties bij NeaSkin zijn specifieke situaties of aandoeningen waarbij bepaalde schoonheidsbehandelingen niet worden aanbevolen of veilig zijn. Dit kan variëren per behandeling en kan omvatten: huidaandoeningen, allergieën, bepaalde medische aandoeningen, zwangerschap of het gebruik van bepaalde medicatie. Het is cruciaal om uw volledige gezondheidsgeschiedenis met onze specialisten te delen tijdens uw consultatie, zodat zij een veilig en effectief behandelplan kunnen garanderen dat aansluit bij uw individuele behoeften.