Anti-Pigment

Wilt u af van pigmentvlekken en weer genieten van een egale, stralende huid? Maak dan kennis met onze innovatieve PigmentErase Solution-behandeling! Deze geavanceerde behandeling combineert twee krachtige technieken om pigmentatieproblemen effectief aan te pakken en uw huid te verjongen.

Bij PigmentErase Solution beginnen we met een professionele Retinol Peel-behandeling. Deze peeling exfolieert zachtjes de bovenste laag van de huid, terwijl het de celvernieuwing stimuleert en de huid voorbereidt op verdere behandeling. Vervolgens passen we de microneedling-techniek toe, waarbij kleine naaldjes de huid doorprikken om de opname van werkzame stoffen te bevorderen en de celvernieuwing te stimuleren.

Onze speciale mix van werkzame stoffen, diep doordrenkt tijdens de microneedling-sessie, werkt samen om de huid op te helderen en pigmentvlekken te vervagen. Deze krachtige ingrediënten worden diep in de huid gebracht, waar ze de oude pigmentcellen vervangen door nieuwe, gezonde cellen, waardoor uw huid geleidelijk aan helderder en egaler wordt.

Met PigmentErase Solution kunt u genieten van een huid zonder pigmentvlekken en een stralende, egale teint. Onze behandeling is veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een prachtige, stralende huid.

Lees meer. Lees minder.

Prijslijst

Ontdek onze prijzen