Vind jouw antwoord

Ontdek alles wat je moet weten

De vragen die we vaak tegenkomen beantwoorden we helder en eenvoudig, zodat ze bijdragen aan jouw begrip en comfort.

SilkySkin LaserPro

Laser Hair Removal

 • Wat is Triple Wave Laser?
  Triple Wave Laser is een revolutionaire technologie die drie verschillende laser golflengten combineert voor effectieve ontharing. Deze geavanceerde aanpak biedt een veelzijdige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar op diverse huidtypes en haarkleuren.

  De drie belangrijkste golflengten zijn:

  1. Diode Laser (940 nm): Ideaal voor snelle en efficiënte ontharing. Deze golflengte richt zich op het pigment in de haarzakjes, waardoor ongewenste haargroei effectief wordt aangepakt.

  2. ND:YAG Laser (1064 nm / 532 nm): Geschikt voor verschillende huidtypes en haarkleuren. De 1064 nm golflengte dringt diep door en is geschikt voor diepere haarwortels of haartypes zoals bij mannen, terwijl de 532 nm golflengte oppervlakkiger werkt, perfect voor specifieke zones.

  3. Alexandrite Laser (755 nm): Bijzonder effectief voor mensen met een lichtere tot medium huidskleur en met een lichtere tot donker haar. Deze golflengte biedt uitstekende resultaten bij het verwijderen van ongewenst haar op verschillende delen van het lichaam.


  Door deze drie verschillende golflengten te combineren in één geavanceerde laser, biedt de Triple Wave Laser een veelzijdige en complete ontharingsoplossing voor alle huidtypes en haarkleuren.
 • Wat is verschil tussen Diode laser en Triple Wave laser?
  De klassieke Diode laser en de Triple Wave laser verschillen in de manier waarop ze lichtenergie gebruiken en de veelzijdigheid van behandelingen die ze bieden:

  1. Lichtenergie en golflengten:

  • Klassieke Diode Laser: Een klassieke Diode laser maakt gebruik van één golflengte (meestal rond 800-810 nm) die gericht is op het pigment van de haarzakjes, waardoor de warmte deze effectief kan vernietigen en de groei van nieuwe haren kan vertragen.

  • Triple Wave Laser: In tegenstelling tot een klassieke Diode laser, gebruikt een Triple Wave laser drie verschillende golflengten (bijvoorbeeld 755 nm Alexandrite, 1064 nm ND:YAG en 940 nm Diode) in één apparaat. Dit biedt de mogelijkheid om effectief een breder scala aan haartypes en huidtinten aan te pakken.


  2. Behandelingsmogelijkheden en veelzijdigheid:

  • Klassieke Diode Laser: De klassieke Diode laser is effectief voor ontharing en kan goede resultaten opleveren bij specifieke haarkleuren en huidtypes. Het richt zich op de haarfollikels en kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam.

  • Triple Wave Laser: De Triple Wave laser biedt een veelzijdigere benadering doordat het meerdere golflengten combineert. Dit maakt het geschikt voor een breder scala aan huidtinten en haarkleuren, en het kan ook andere huidproblemen behandelen naast ontharing, zoals pigmentatie, vasculaire laesies en huidverjonging.


  Kort samengevat, de klassieke Diode laser gebruikt één golflengte voor ontharing voor een haartype, terwijl de Triple Wave laser drie verschillende golflengten combineert, waardoor het een meer veelzijdige en uitgebreide oplossing biedt voor verschillende haartypes en kleuren wat het definitief resultaat gegarandeerd maakt.
 • Op wat moet ik letten bij een laser ontharing?
  Bij NeaSkin is het essentieel om de instructies voor en na laserontharing te volgen voor de veiligheid en effectiviteit van uw behandeling. Voor de sessie is het belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht en geen producten te gebruiken die de huid kunnen irriteren. Na de behandeling moet u direct zonlicht vermijden, zonnebrandcrème gebruiken, en geen hete douches of baden nemen. Vermijd ook fysieke activiteiten die overmatige transpiratie veroorzaken. Bij NeaSkin zorgen we voor een gedetailleerde begeleiding om het beste resultaat te garanderen.
 • Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
  De tijd tussen laserontharing behandelingen varieert, maar het is meestal enkele weken tot maanden, afhankelijk van het te behandelen gebied en het behandelplan dat door de specialist is opgesteld. Tijdens een persoonlijke consultatie zal uw behandelaar een aanbevolen behandelingsinterval voor uw specifieke situatie bepalen. Het is belangrijk om deze aanbevelingen op te volgen om de beste resultaten te bereiken.
 • Hoeveel sessies heb ik nodig?
  Het aantal benodigde sessies voor laserontharing varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals haartype, huidskleur, en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig, vaak tussen de 5 tot 10, met tussenpozen van enkele weken tot maanden. Tijdens een persoonlijke consultatie kan een nauwkeuriger schatting gemaakt worden op basis van uw individuele behoeften.
 • Welke haartypes kunnen behandeld worden?
  Bij NeaSkin kan laserontharing effectief zijn voor verschillende haartypes. De behandeling werkt het best bij mensen met donkere haartypes tegen een lichte huid, omdat de laser het pigment in het haar target. Echter, dankzij vooruitgang in de technologie, zijn er nu ook lasers die effectief kunnen zijn op lichtere haarkleuren. Blond, grijs of rood haar kan meer sessies vereisen. Onze specialisten kunnen tijdens een consultatie beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor uw haartype.
 • Kan je lichter haar ook behandelen?
  Ja, bij NeaSkin kunnen we lichter haar behandelen met laserontharing, hoewel het iets uitdagender kan zijn. Licht haar bevat minder pigment dat door de laser kan worden geabsorbeerd, wat betekent dat het mogelijk meer sessies vereist om de gewenste resultaten te bereiken. Wij maken gebruik van geavanceerde lasertechnologie die is ontworpen om een breder scala aan haartypes en -kleuren effectiever te behandelen.
 • Is laserbehandeling pijnlijk?
  Laserontharing kan variëren van een licht tintelend gevoel tot een korte, scherpe pijn, afhankelijk van uw pijntolerantie en het behandelde gebied. De meeste mensen ervaren het als een snelle, lichte prik, vergelijkbaar met het knappen van een elastiekje tegen de huid. Bij NeaSkin wordt er alles aan gedaan om het comfort te maximaliseren, inclusief het gebruik van koelsystemen of verdovende crèmes indien nodig.
 • Wat is het verschil tussen laser en IPL?
  Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) en IPL (Intense Pulsed Light) zijn beide technologieën die worden gebruikt voor haarverwijdering, maar ze werken op verschillende manieren.

  Laserontharing maakt gebruik van één specifieke golflengte van licht die wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haarzakje. Dit resulteert in warmte die het haarzakje beschadigt, waardoor de haargroei wordt verminderd of gestopt. Laserbehandelingen zijn doorgaans nauwkeuriger en effectiever voor mensen met donkere haarkleuren tegen een lichte huidskleur.

  IPL daarentegen maakt gebruik van een breed spectrum van lichtgolflengten. Het kan effectief zijn voor een scala aan huidtypen en haarkleuren, maar kan minder effectief zijn dan laser voor mensen met zeer lichte haarkleuren of donkere huidskleuren.

  Het juiste type behandeling hangt af van uw individuele haartype, huidskleur en de resultaten die u wenst te bereiken. Een gekwalificeerde specialist kan u adviseren welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.
 • Is laser 100% efficiënt?
  Laserontharing is over het algemeen zeer effectief, maar het kan niet als 100% efficiënt worden beschouwd. Het resultaat varieert van persoon tot persoon en kan afhankelijk zijn van factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale niveaus en het behandelde gebied. In de meeste gevallen kan laserontharing aanzienlijke en langdurige vermindering van haargroei bereiken, waardoor mensen veel minder frequent hoeven te scheren of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Sommige mensen ervaren bijna volledige verwijdering van ongewenst haar na een reeks behandelingen, terwijl anderen mogelijk wat haargroei behouden, maar met een veel lichtere en fijnere textuur. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en mogelijk onderhoudssessies te plannen om de beste resultaten te behouden. Uw behandelaar kan u adviseren over wat u kunt verwachten op basis van uw specifieke situatie.
 • Wat mag je niet doen na een laserontharing?
  Na een laserontharing is het belangrijk om de huid te beschermen tegen bepaalde activiteiten en externe factoren die irritatie kunnen veroorzaken of de effectiviteit van de behandeling kunnen beïnvloeden. Vermijd blootstelling aan zonlicht en gebruik zonnebrandcrème met een hoge SPF om de behandelde gebieden te beschermen. Het is ook raadzaam om geen sauna's te bezoeken, hete douches te nemen, en te zweten (zoals door intensieve lichaamsbeweging) te vermijden voor een bepaalde periode die uw specialist zal specificeren. Daarnaast moet u het scheren, waxen of plukken van haren in het behandelde gebied vermijden totdat uw huid volledig genezen is.
 • Mag ik na laserontharing in de zon, onder de zonnebank of in de sauna?
  Na laserontharing bij NeaSkin wordt sterk aangeraden om blootstelling aan zonlicht, zonnebanken en sauna's te vermijden. Deze voorzorgsmaatregelen helpen huidirritatie of het risico op hyperpigmentatie te minimaliseren, wat kan optreden als gevolg van de verhoogde gevoeligheid van uw huid na de behandeling. Het is belangrijk om de huid te beschermen en de nazorginstructies van onze specialisten op te volgen.
 • Mag ik in de zomer een laserbehandeling laten doen?
  Ja, bij NeaSkin kunt u ook in de zomer laserontharing laten uitvoeren. We adviseren echter om directe zonblootstelling voor en na de behandeling te vermijden om de huid te beschermen. Het is belangrijk om een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken en de huid goed te bedekken als u naar buiten gaat.
 • Wat zijn contraindicaties?
  Contra-indicaties, vaak aangeduid met "contradicties", zijn specifieke omstandigheden of aandoeningen waarbij een bepaalde medische of cosmetische behandeling, zoals laserontharing, niet aanbevolen of mogelijk zelfs schadelijk kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld zwangerschap, bepaalde huidaandoeningen, het gebruik van specifieke medicijnen, of een recente huidbehandeling omvatten. Het is belangrijk om deze factoren te bespreken met de behandelaar om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.

CryoSlim Solution

Fat Reduction

 • Wanneer zie ik resultaat?
  Resultaten van cryolipolyse, een vetverminderingsprocedure, kunnen variëren. De eerste zichtbare effecten zijn meestal merkbaar binnen enkele weken na de behandeling, maar het kan tot enkele maanden duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Het aantal benodigde sessies hangt af van uw specifieke doelen en lichaamstype.
 • Wat is cryolipolyse?
  Cryolipolyse, ook bekend als "vetbevriezing," is een niet-invasieve cosmetische procedure die wordt gebruikt om vet te verminderen. Het maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen, waardoor ze beschadigd raken en uiteindelijk worden geëlimineerd door het lichaam. Het is een niet-chirurgische en herstelvrije methode voor vetvermindering en wordt vaak toegepast op gebieden zoals de buik, lovehandles en dijen. Het aantal benodigde sessies kan variëren, en de resultaten verschillen per persoon. Het is raadzaam om een consultatie te hebben met een specialist om te bepalen of cryolipolyse geschikt is voor uw behoeften.
 • Hoe voelt een behandeling?
  Tijdens een cryobehandeling kunt u een koud gevoel ervaren in het begin, gevolgd door een gevoel van zuigkracht als het apparaat de huid vastgrijpt. Na een paar minuten zal het behandelde gebied meestal gevoelloos worden. De behandeling is over het algemeen niet pijnlijk en veel mensen lezen, werken op hun laptop, of ontspannen tijdens de procedure. Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten.
 • Waar gaat het vet heen en is het resultaat blijvend?
  Bij cryolipolyse wordt vet door koeling afgebroken, waarna het natuurlijk door het lichaam wordt afgevoerd via het lymfesysteem. Dit proces kan enkele weken tot maanden duren. De verwijderde vetcellen zijn permanent weg, maar het is belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden om stabiele resultaten te garanderen. Nieuwe gewichtstoename kan de resultaten beïnvloeden.
 • Zijn er bijwerkingen?
  Bijwerkingen van cryolipolyse kunnen bestaan uit tijdelijke roodheid, zwelling, blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde gebieden. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen een paar dagen. Het is een over het algemeen veilige methode, maar zoals bij elke cosmetische procedure, is het belangrijk om het met een gekwalificeerde specialist te bespreken.
 • Hoelang duurt een sessie en hoeveel heb ik er nodig?
  Een cryolipolyse sessie duurt typisch tussen de 30 tot 60 minuten per behandelde zone. Het aantal benodigde sessies hangt af van uw persoonlijke doelen en het gebied dat behandeld wordt. Vaak zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het is aan te raden om een consultatie te hebben voor een persoonlijk behandelplan.
 • Wat kost een cryolipolyse behandeling?
  De cryolipolyse behandeling bij NeaSkin biedt een kosteneffectieve manier om overtollig vet te verminderen. Met een startprijs van €165 voor één zone, biedt NeaSkin een toegankelijke optie voor vetvermindering zonder chirurgische ingrepen. Bovendien geniet u van significante besparingen als u meerdere zones tegelijk behandelt, waardoor het een slimme investering is voor diegenen die meerdere probleemgebieden willen aanpakken. Met de pakketprijzen krijgt u niet alleen een waardevolle korting maar ook de expertise van NeaSkin's toegewijde professionals, die zorgen voor een veilige en effectieve behandeling met langdurige resultaten.

FirmSkin Pro

BodySkin Retightening

 • Wat is EXILIS RF-therapie?
  Exilis RF-therapie is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van monopolaire radiofrequentie technologie om de huid op een niet-invasieve manier te verjongen en te verstrakken. Deze innovatieve procedure richt zich op de diepere lagen van de huid, waar het radiofrequentie-energie gebruikt om de fibroblasten te verwarmen tot een specifieke temperatuur.

  Door deze gecontroleerde opwarming worden de fibroblasten gestimuleerd om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken, wat resulteert in een natuurlijke huidversteviging en verjonging. Het unieke aan Exilis RF-therapie is dat het een gepatenteerde technologie is die klinisch bewezen is om tot 37% verbetering in huidversteviging te bieden.

  Deze niet-invasieve behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes en vereist geen hersteltijd, waardoor je direct na de sessie je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Ervaar de effectiviteit van Exilis RF-therapie en ontdek een strakkere huid zonder chirurgische ingrepen.
 • Wat is de behandelingsduur?
  Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie ondergaan de meeste patiënten tussen de 2 tot 4 behandelingen, gepland met tussenpozen van 7 tot 10 dagen. Elke behandeling van een specifiek gebied duurt doorgaans tussen de 4 en 30 minuten.
 • Hoe voelt de behandeling aan?
  De meeste patiënten beschrijven de sensatie van de therapie als vergelijkbaar met een pijnloze, warme stenen massage. Je kunt tijdens de procedure liggen en ontspannen.
 • Hoe snel kan ik de resultaten zien?
  Sommige patiënten melden zichtbare resultaten na één behandeling. De resultaten zullen meestal in de komende paar maanden blijven verbeteren.

CelSmooth

Cellulite Reduction

Geen gerelateerde vragen gevonden

AquaGlow Renewal

Aquafacial Deep Cleansing

 • Wat is een Aquafacial?
  Een HydraFacial is een huidverzorgingsbehandeling die combineert reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming in één procedure. Deze behandeling is bedoeld om de huid te verbeteren door onzuiverheden te verwijderen en de huid te voeden met hydraterende en verjongende serums. Het is geschikt voor alle huidtypes en helpt bij het aanpakken van diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, en een ongelijkmatige huidteint.
 • Wat doet een Aquafacial precies voor mijn huid?
  Een HydraFacial-behandeling reinigt, exfolieert, en hydrateert de huid. Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl het de huid voedt met hydraterende serums. Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, een vette huid, en het verbeteren van de huidtextuur en -elasticiteit. Het resultaat is een helderdere, gladdere, en meer verjongde huid.
 • Mag Aquafacial tijdens een zwangerschap
  Aquafacial, of aquadermabrasie, is over het algemeen als veilig beschouwd tijdens de zwangerschap. Deze behandeling is niet-invasief en maakt gebruik van water en actieve serums om de huid te exfoliëren en te hydrateren, zonder gebruik van agressieve chemicaliën of procedures. Echter, het is altijd aanbevolen om met een medische professional te overleggen voordat u een huidverzorgingsbehandeling ondergaat tijdens de zwangerschap, om zeker te zijn dat het geschikt en veilig is voor uw specifieke situatie.
 • Hoelang kan ik geen make-up dragen na Aquafacial?
  Na een HydraFacial-behandeling wordt aangeraden om ten minste 24 uur geen make-up te dragen. Dit geeft uw huid de tijd om volledig te herstellen en te profiteren van de behandeling. Het vermijden van make-up gedurende deze periode helpt om de poriën schoon te houden en het risico op irritatie te minimaliseren.
 • Is Aquafacial ook voor mannen geschikt?
  Ja, HydraFacial is zeker geschikt voor mannen. Deze behandeling is effectief voor alle huidtypes en is speciaal ontworpen om de huid diep te reinigen, te exfoliëren en te hydrateren. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en het aanpakken van problemen zoals verstopte poriën en een vette huid, wat vaak voorkomt bij mannen. HydraFacial is een veelzijdige behandeling die zowel voor vrouwen als mannen voordelen biedt.

anti-acne, anti-rosacea, anti-pigment, anti-littekens

Derma-Medic Treatments

Geen gerelateerde vragen gevonden

Radiant Skin

Retinol Peel

 • Wat is Retinol Peel?
  De Retinol Peel is een geavanceerde behandeling in onze salon, speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie aan te pakken en de huid te verjongen. Deze effectieve peeling combineert gecontroleerde retinol met een krachtige formule die diep in de huid doordringt.

  Wat maakt de Retinol Peel zo doeltreffend tegen hyperpigmentatie? De peeling richt zich op de ongelijkmatige pigmentatie in de huid, vermindert donkere vlekken en verheldert de teint. Door de celvernieuwing te stimuleren, wordt de huidtextuur gladder en stralender, terwijl het tegelijkertijd de verschijning van fijne lijntjes en tekenen van veroudering minimaliseert.

  Ervaar de buitengewone kracht van onze Retinol Peel en herstel een egale, stralende huid die er jonger en gezonder uitziet.
 • Wat doet een retinol peeling?
  De Retinol Peel is een doeltreffende behandeling die specifiek gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie en het vernieuwen van de huid. Dankzij de gecontroleerde retinol-formule stimuleert deze peeling de celvernieuwing diep in de huidlagen. Hierdoor worden onregelmatigheden zoals donkere vlekken, melasma en andere vormen van hyperpigmentatie geleidelijk verminderd. Na de behandeling straalt de huid met een egalere teint en een verbeterde textuur.
 • Wat is de hersteltijd?
  Direct na de behandeling kan de huid licht rood worden. Enkele dagen later kan er een milde afschilfering optreden, wat volkomen normaal is. Dit duidt op het starten van het celvernieuwingsproces, resulterend in een hernieuwde en egalere huid. De Retinol Peeling veroorzaakt over het algemeen geen bijwerkingen en zorgt voor een snel herstel van de huid.
 • Mag ik retinol peel in de zomermaanden doen?
  Over het algemeen wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn met intensieve peelingbehandelingen zoals Retinol Peel tijdens de zomermaanden, vooral als je van plan bent veel tijd buiten door te brengen. Retinol kan de huid gevoeliger maken voor zonlicht en kan bij blootstelling aan de zon irritatie of verhoogde gevoeligheid veroorzaken.

  Het wordt aanbevolen om tijdens en na peelingbehandelingen zoals Retinol Peel een goede zonbescherming toe te passen door het dragen van een breed spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Daarnaast kan je behandelaar specifieke richtlijnen geven met betrekking tot de geschiktheid van de behandeling tijdens de zomermaanden, rekening houdend met je huidtype en levensstijl.

  Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij je huidspecialist of behandelaar voordat je een peeling of andere intensieve behandeling ondergaat, vooral tijdens seizoenen met meer blootstelling aan de zon. Zij kunnen je adviseren over de beste aanpak voor jouw huid, rekening houdend met de omstandigheden van het seizoen.
 • Hoe vaak mag ik retinol peel behandeling doen?
  De frequentie van Retinol Peel-behandelingen kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype, huidconditie en de reactie van je huid op de behandeling. Over het algemeen wordt aanbevolen om Retinol Peel-behandelingen te plannen met tussenpozen van 3 tot 4 weken. Dit geeft de huid voldoende tijd om te herstellen en de voordelen van de behandeling te maximaliseren zonder overmatige irritatie of gevoeligheid te veroorzaken. Het is echter raadzaam om deze frequentie te bespreken met je huidspecialist of behandelaar, omdat zij het beste in staat zijn om een behandelplan op maat voor je te maken op basis van jouw specifieke huidbehoeften.
 • Wat mag je niet doen na een peeling?
  Na een Retinol Peel wordt geadviseerd om enkele richtlijnen te volgen om de huid te beschermen en het herstelproces te bevorderen:

  1. Vermijd blootstelling aan de zon: Bescherm de behandelde huid tegen direct zonlicht en draag bij voorkeur een breed spectrum zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

  2. Vermijd agressieve huidbehandelingen: Gedurende een paar dagen na de peeling vermijd je best andere intensieve huidbehandelingen, zoals scrubs, peelings of lasertherapieën, om de huid niet verder te irriteren.

  3. Niet krabben of pulken: Probeer niet aan de huid te krabben of te pulken, ook al voelt het wat ongemakkelijk of begint er lichte afschilfering. Laat de huid op een natuurlijke wijze herstellen.

  4. Gebruik milde huidverzorgingsproducten: Vermijd agressieve reinigingsmiddelen of producten die irriterende ingrediënten bevatten. Gebruik milde, hydraterende huidverzorgingsproducten om de huid te kalmeren en te hydrateren.

  5. Raadpleeg een professional:Als je vragen hebt over specifieke activiteiten of producten die je moet vermijden na de behandeling, is het raadzaam om advies in te winnen bij je huidspecialist of behandelaar.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig?
  Het aantal benodigde sessies bij NeaSkin hangt af van uw specifieke schoonheidsdoelen en de gekozen behandeling. Bijvoorbeeld, voor laserontharing kunnen meerdere sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl een enkele facial al een merkbare verbetering kan bieden. Tijdens uw eerste consultatie evalueren onze deskundigen uw huidtype en -conditie om een persoonlijk behandelplan op te stellen, inclusief het aanbevolen aantal sessies voor optimale resultaten.
 • Wat is het resultaat?
  Het resultaat van de behandelingen bij NeaSkin is afhankelijk van de specifieke behandeling die u kiest. Over het algemeen streven we naar zichtbare verbetering van uw huidgezondheid en -uitstraling. Dit kan variëren van een vermindering van rimpels en fijne lijntjes bij anti-aging behandelingen, tot een gladdere en helderdere huid na gezichtsbehandelingen. Bij laserontharing kunt u verwachten dat ongewenst haar langdurig wordt verminderd. Elk resultaat is afgestemd op uw persoonlijke schoonheidsdoelen en huidtype.
 • Wat is de nazorg?
  De nazorg bij NeaSkin is een cruciaal onderdeel van uw behandelingstraject. Na elke schoonheidsbehandeling bieden onze deskundigen u op maat gemaakte nazorgadviezen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren en uw huid optimaal te verzorgen. Afhankelijk van de specifieke behandeling kunnen deze nazorginstructies variëren van het vermijden van zonlicht en hitte tot het gebruiken van speciale huidverzorgingsproducten. Het nauwkeurig volgen van deze instructies verzekert niet alleen de beste resultaten, maar helpt ook om de gezondheid en uitstraling van uw huid te behouden.
 • Wat zijn contra-indicaties?
  Contra-indicaties bij NeaSkin zijn specifieke situaties of aandoeningen waarbij bepaalde schoonheidsbehandelingen niet worden aanbevolen of veilig zijn. Dit kan variëren per behandeling en kan omvatten: huidaandoeningen, allergieën, bepaalde medische aandoeningen, zwangerschap of het gebruik van bepaalde medicatie. Het is cruciaal om uw volledige gezondheidsgeschiedenis met onze specialisten te delen tijdens uw consultatie, zodat zij een veilig en effectief behandelplan kunnen garanderen dat aansluit bij uw individuele behoeften.

SkinLift Revitalysing

Anti-age Treatment

 • Wat is SkinLift Revitalysing behandeling?
  De SkinLift Revitalysing behandeling is een anti-aging behandeling die een combinatie van hoog geconcentreerde werkzame stoffen en technologieën gebruikt. Deze behandeling begint met een chemische peeling die de huid vernieuwt, gevolgd door de toepassing van geconcentreerde crèmes en serums. Vervolgens wordt radiofrequentie-apparatuur gebruikt om de productie van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat? Rimpels vervagen, en de verslapte huid krijgt een strakkere uitstraling. Deze behandeling vermindert de tekenen van veroudering en zorgt voor een stevigere, jeugdigere uitstraling.

  Daarnaast omvat deze behandeling ook het gebruik van EXILIS®, een niet-invasieve behandeling die effectief de huid van het gezicht verstevigt en verjongt, rimpels vermindert en de algehele gezichtscontouren verbetert. EXILIS® kan een echte eye-opener zijn, waardoor het gebied rond de ogen jeugdiger oogt en minder vermoeid lijkt. Diepe fronsrimpels verdwijnen en de jeugdige charme wordt hersteld. Deze combinatie van technologieën haalt niet alleen de tijd terug, maar vergroot ook het zelfvertrouwen en goed gevoel.
 • Hoeveel sessies heb ik nodig voor een zichtbaar resultaat?
  Sommige klanten melden zichtbare resultaten na slechts één behandeling. Gewoonlijk zullen de resultaten gedurende de komende maanden blijven verbeteren.
 • Hoe vaak mag ik deze behandeling laten doen?
  Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie, ondergaan de meeste klanten tussen de 2 en 4 behandelingen, gepland met tussenpozen van 7 tot 10 dagen. Vervolgens wordt onderhoud aanbevolen met behandelingen om de 6 tot 8 weken.