BodyShaping

Body Shaping met Elektro Magnetische Spierstimulatie, de ultieme oplossing voor spierversteviging en vetverbranding.

Wil je een strakker en gespierder lichaam zonder uren in de sportschool door te brengen? Elektro Magnetische Spierstimulatie (EMS) is de baanbrekende technologie die je helpt om je fitnessdoelen sneller en effectiever te bereiken.

Wat is Elektro Magnetische Spierstimulatie?

Elektro Magnetische Spierstimulatie is een geavanceerde behandelmethode die gebruik maakt van hoog-intensieve elektromagnetische golven om spieren samen te trekken en te versterken. Deze niet-invasieve techniek stimuleert de motorische zenuwen, waardoor krachtige en diepe spiercontracties worden opgewekt die niet door vrijwillige spierbewegingen kunnen worden bereikt.

Wat doet Elektro Magnetische Spierstimulatie?

De EMS-behandeling werkt op meerdere niveaus om je spieren te versterken en je lichaamscontouren te verbeteren:

  • Versterkt en bouwt spieren op: De diepe spiercontracties helpen bij het opbouwen en versterken van spiermassa, waardoor je lichaam strakker en gespierder wordt.
  • Verbrandt vet: De intense spieractiviteit verhoogt je metabolisme, wat helpt bij het verbranden van vet in de behandelde gebieden.
  • Verbeterde spierdefinitie: Door regelmatige EMS-behandelingen krijg je beter gedefinieerde spieren en een atletischere look.
  • Herstelt en onderhoudt spiergezondheid: De behandeling bevordert de bloedcirculatie en helpt bij het herstel van spieren na inspanning.

Voor wie is deze behandeling?

Elektro Magnetische Spierstimulatie is geschikt voor iedereen die zijn spierkracht en definitie wil verbeteren, ongeacht het fitnessniveau. Het is ideaal voor mensen die moeite hebben om bepaalde spieren te trainen, of voor degenen die hun fitnessroutine willen aanvullen met een efficiënte en effectieve behandeling.

Welke resultaten kun je verwachten?

Na een aantal EMS-behandelingen kun je de volgende resultaten verwachten:

  • Versterkte en gedefinieerde spieren: Een zichtbare toename van spiermassa en definitie.
  • Vermindering van lichaamsvet: Een slanker en strakker lichaam dankzij de verhoogde vetverbranding.
  • Verbeterde lichaamscontouren: Een meer atletische en evenwichtige uitstraling.
  • Sneller herstel: Versnelde spierherstel na intensieve fysieke inspanning.

Ervaar zelf de voordelen van Elektro Magnetische Spierstimulatie en transformeer je lichaam op een snelle en efficiënte manier.

Lees meer. Lees minder.

Prijslijst

Ontdek onze prijzen