Contacteer ons

We horen graag van je

Of je nu vragen hebt over onze diensten, een consultatie wilt plannen, of gewoon de mogelijkheden wilt verkennen om je natuurlijke schoonheid te versterken, ons team staat klaar om je te helpen.

Veel gestelde vragen

Ontdek alles wat je moet weten

 • Is laser 100% efficiënt?
  Laserontharing is over het algemeen zeer effectief, maar het kan niet als 100% efficiënt worden beschouwd. Het resultaat varieert van persoon tot persoon en kan afhankelijk zijn van factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale niveaus en het behandelde gebied. In de meeste gevallen kan laserontharing aanzienlijke en langdurige vermindering van haargroei bereiken, waardoor mensen veel minder frequent hoeven te scheren of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Sommige mensen ervaren bijna volledige verwijdering van ongewenst haar na een reeks behandelingen, terwijl anderen mogelijk wat haargroei behouden, maar met een veel lichtere en fijnere textuur. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en mogelijk onderhoudssessies te plannen om de beste resultaten te behouden. Uw behandelaar kan u adviseren over wat u kunt verwachten op basis van uw specifieke situatie.
 • Wat is het verschil tussen laser en IPL?
  Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) en IPL (Intense Pulsed Light) zijn beide technologieën die worden gebruikt voor haarverwijdering, maar ze werken op verschillende manieren.

  Laserontharing maakt gebruik van één specifieke golflengte van licht die wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haarzakje. Dit resulteert in warmte die het haarzakje beschadigt, waardoor de haargroei wordt verminderd of gestopt. Laserbehandelingen zijn doorgaans nauwkeuriger en effectiever voor mensen met donkere haarkleuren tegen een lichte huidskleur.

  IPL daarentegen maakt gebruik van een breed spectrum van lichtgolflengten. Het kan effectief zijn voor een scala aan huidtypen en haarkleuren, maar kan minder effectief zijn dan laser voor mensen met zeer lichte haarkleuren of donkere huidskleuren.

  Het juiste type behandeling hangt af van uw individuele haartype, huidskleur en de resultaten die u wenst te bereiken. Een gekwalificeerde specialist kan u adviseren welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.
 • Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
  De tijd tussen laserontharing behandelingen varieert, maar het is meestal enkele weken tot maanden, afhankelijk van het te behandelen gebied en het behandelplan dat door de specialist is opgesteld. Tijdens een persoonlijke consultatie zal uw behandelaar een aanbevolen behandelingsinterval voor uw specifieke situatie bepalen. Het is belangrijk om deze aanbevelingen op te volgen om de beste resultaten te bereiken.
 • Wat zijn contraindicaties?
  Contra-indicaties, vaak aangeduid met "contradicties", zijn specifieke omstandigheden of aandoeningen waarbij een bepaalde medische of cosmetische behandeling, zoals laserontharing, niet aanbevolen of mogelijk zelfs schadelijk kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld zwangerschap, bepaalde huidaandoeningen, het gebruik van specifieke medicijnen, of een recente huidbehandeling omvatten. Het is belangrijk om deze factoren te bespreken met de behandelaar om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.