Contacteer ons

We horen graag van je

Of je nu vragen hebt over onze diensten, een consultatie wilt plannen, of gewoon de mogelijkheden wilt verkennen om je natuurlijke schoonheid te versterken, ons team staat klaar om je te helpen.

Veel gestelde vragen

Ontdek alles wat je moet weten

 • Wat is de oorzaak van acne?
  Acne wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren, waaronder overproductie van talg, ophoping van dode huidcellen, en de aanwezigheid van bacteriën. Hormonale veranderingen, die vooral voorkomen tijdens de adolescentie, kunnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van acne. Daarnaast kunnen factoren zoals stress, dieet, bepaalde medicijnen, en genetische aanleg een rol spelen. Acne verschijnt vaak op het gezicht, de rug en de borst, waar de talgklieren het meest actief zijn.
 • Hoe werkt anti-acne behandeling?
  De anti-acne behandeling bij NeaSkin richt zich op het verminderen van actieve acne en het voorkomen van toekomstige uitbraken. De behandeling omvat vaak diepe reiniging, exfoliatie, en het gebruik van specifieke producten om ontstekingen te verminderen en de talgproductie te reguleren. Daarnaast kan lichttherapie of chemische peelings worden ingezet om acne-littekens te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. De exacte methode varieert afhankelijk van de ernst en het type acne, evenals de individuele huidconditie van de cliënt.
 • Welke zones kunnen behandeld worden?
  Billen:

  Billen behoren tot de gebieden die vatbaar zijn voor cellulitis. De verschijning van cellulitis op de billen wordt voornamelijk veroorzaakt door de ophoping van vetcellen onder het huidoppervlak, waardoor het een putjesachtige of sinaasappelhuid-achtige structuur krijgt.

  Dijen:

  Studies tonen aan dat tot 90% van de vrouwen op een bepaald moment in hun leven last heeft van cellulite. De oplossing kan eenvoudiger zijn dan je je voorstelt. EMTONE richt zich op alle belangrijke factoren die de cellulite veroorzaken.

  Armen:

  De verschijning van cellulitis op de armen wordt meestal in verband gebracht met factoren zoals genetica, leeftijd, levensstijlgewoonten, hormonale onbalans of verzwakt bindweefsel.
 • Wat is de behandeltijd?
  Tijdens het eerste bezoek helpt je SPECIALISTE bij het ontwerpen van je individuele behandelplan. De meeste patiënten ondergaan 4 behandelingen, gepland één of twee keer per week. Een behandeling duurt doorgaans ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het behandelde gebied.