Fat Reduction

CryoSlim Solution

- 0 °c

Afkoeling

0 %

Eficiënter

0 %

Resultaat garantie

0 %

Snelle hersteltijd

Fat Reduction

Bereik je ideale lichaamsvorm met CryoSlim Solution, de modernste vetverminderingstechnologie.

Streef naar je gewenste silhouet met CryoSlim Solution, onze geavanceerde cryolipolyse behandeling. Deze innovatieve methode bevriest vetcellen tot -12 graden Celsius op een veilige en niet-invasieve manier.

Ons state-of-the-art cryolipolyse apparaat is ontworpen om gerichte probleemgebieden aan te pakken met gecontroleerde koeling, zonder enige schade aan omliggend weefsel. Het resultaat is opmerkelijk: een geleidelijke afname van vetophopingen, waardoor je figuur gestroomlijnder en strakker wordt.

Wat deze technologie nog beter maakt, is het comfort dat het biedt. Terwijl de behandeling zijn werk doet, kun je ontspannen of zelfs werken. Ervaar minimale tot geen hersteltijd, zodat je meteen kunt doorgaan met je dagelijkse activiteiten.

Laat ons moderne en doeltreffende cryolipolyse apparaat je begeleiden naar je gewenste lichaamscontouren. Ontdek een nieuwe benadering van vetvermindering die effectief, veilig en moeiteloos is. Bereik je esthetische doelen met vertrouwen en comfort.

Kies voor een slanker, zelfverzekerder je – met onze cryolipolyse behandeling, zonder operatieve ingrepen of gedoe. Maak vandaag nog een afspraak en begin je reis naar een verfijndere versie van jezelf.

Lees meer Lees minder

Prijslijst

Ontdek onze prijzen

Behandelbare zones

De zones die we behandelen zijn de buik, love handles, binnenkant van de bovenbenen, bovenarmen en zadeltassen. Heb je vragen over specifieke zones? Aarzel dan niet om het aan onze experts te vragen!

Veel gestelde vragen

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN

 • Wanneer zie ik resultaat?
  Resultaten van cryolipolyse, een vetverminderingsprocedure, kunnen variëren. De eerste zichtbare effecten zijn meestal merkbaar binnen enkele weken na de behandeling, maar het kan tot enkele maanden duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Het aantal benodigde sessies hangt af van uw specifieke doelen en lichaamstype.
 • Wat is cryolipolyse?
  Cryolipolyse, ook bekend als "vetbevriezing," is een niet-invasieve cosmetische procedure die wordt gebruikt om vet te verminderen. Het maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen, waardoor ze beschadigd raken en uiteindelijk worden geëlimineerd door het lichaam. Het is een niet-chirurgische en herstelvrije methode voor vetvermindering en wordt vaak toegepast op gebieden zoals de buik, lovehandles en dijen. Het aantal benodigde sessies kan variëren, en de resultaten verschillen per persoon. Het is raadzaam om een consultatie te hebben met een specialist om te bepalen of cryolipolyse geschikt is voor uw behoeften.
 • Hoe voelt een behandeling?
  Tijdens een cryobehandeling kunt u een koud gevoel ervaren in het begin, gevolgd door een gevoel van zuigkracht als het apparaat de huid vastgrijpt. Na een paar minuten zal het behandelde gebied meestal gevoelloos worden. De behandeling is over het algemeen niet pijnlijk en veel mensen lezen, werken op hun laptop, of ontspannen tijdens de procedure. Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten hervatten.
 • Waar gaat het vet heen en is het resultaat blijvend?
  Bij cryolipolyse wordt vet door koeling afgebroken, waarna het natuurlijk door het lichaam wordt afgevoerd via het lymfesysteem. Dit proces kan enkele weken tot maanden duren. De verwijderde vetcellen zijn permanent weg, maar het is belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden om stabiele resultaten te garanderen. Nieuwe gewichtstoename kan de resultaten beïnvloeden.
 • Zijn er bijwerkingen?
  Bijwerkingen van cryolipolyse kunnen bestaan uit tijdelijke roodheid, zwelling, blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde gebieden. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen een paar dagen. Het is een over het algemeen veilige methode, maar zoals bij elke cosmetische procedure, is het belangrijk om het met een gekwalificeerde specialist te bespreken.
 • Hoelang duurt een sessie en hoeveel heb ik er nodig?
  Een cryolipolyse sessie duurt typisch tussen de 30 tot 60 minuten per behandelde zone. Het aantal benodigde sessies hangt af van uw persoonlijke doelen en het gebied dat behandeld wordt. Vaak zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het is aan te raden om een consultatie te hebben voor een persoonlijk behandelplan.
 • Wat kost een cryolipolyse behandeling?
  De cryolipolyse behandeling bij NeaSkin biedt een kosteneffectieve manier om overtollig vet te verminderen. Met een startprijs van €165 voor één zone, biedt NeaSkin een toegankelijke optie voor vetvermindering zonder chirurgische ingrepen. Bovendien geniet u van significante besparingen als u meerdere zones tegelijk behandelt, waardoor het een slimme investering is voor diegenen die meerdere probleemgebieden willen aanpakken. Met de pakketprijzen krijgt u niet alleen een waardevolle korting maar ook de expertise van NeaSkin's toegewijde professionals, die zorgen voor een veilige en effectieve behandeling met langdurige resultaten.