Laser Hair Removal

SilkySkin LaserPro

0 %

Efficiënter dan andere toestellen

0 %

Minder ongemak dan bij andere toestellen

0 %

Minder sessies nodig dan met andere toestellen

0 %

Veilig

Laser Hair Removal

Natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen stralen het helderst wanneer je je comfortabel voelt in jouw eigen huid. Ontdek een zorgeloze, langdurige oplossing voor ongewenst haar met ons baanbrekende Triple Wave ontharingstoestel.

Met geavanceerde technologieën combineert ons Triple Wave apparaat drie krachtige golflengtes – diode, alexandriet en Nd:YAG – voor een ongeëvenaarde ontharingservaring. Deze unieke combinatie richt zich effectief op verschillende haartypes en huidtinten, waardoor uitzonderlijke resultaten worden behaald, zelfs op de meest gevoelige huidgebieden.

Wat onze laserontharing echt onderscheidt, is de comfortabele ervaring die het biedt. De geavanceerde koeltechnologie minimaliseert ongemak, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Bovendien zorgt de snelheid en efficiëntie van ons apparaat voor snelle behandelingen zonder in te leveren op de kwaliteit en veiligheid.

Vergeet de dagelijkse routine van scheren, de strijd tegen stoppels, irritaties en ingegroeide haartjes. Dankzij laserontharing wordt deze eeuwige cyclus van tijdrovende en soms pijnlijke ontharingsmethoden verleden tijd. Geniet van een haarvrije, zijdezachte huid zonder de frustraties van traditionele ontharingsmethoden.

Laat ons Triple Wave ontharingstoestel jou helpen jouw beste zelf te zijn, elke dag opnieuw.

Lees meer Lees minder

Prijslijst

Ontdek onze prijzen

Meest gekozen

Meest gekozen

Meest gekozen

Meest gekozen

Veel gestelde vragen

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN

 • Wat is Triple Wave Laser?
  Triple Wave Laser is een revolutionaire technologie die drie verschillende laser golflengten combineert voor effectieve ontharing. Deze geavanceerde aanpak biedt een veelzijdige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar op diverse huidtypes en haarkleuren.

  De drie belangrijkste golflengten zijn:

  1. Diode Laser (940 nm): Ideaal voor snelle en efficiënte ontharing. Deze golflengte richt zich op het pigment in de haarzakjes, waardoor ongewenste haargroei effectief wordt aangepakt.

  2. ND:YAG Laser (1064 nm / 532 nm): Geschikt voor verschillende huidtypes en haarkleuren. De 1064 nm golflengte dringt diep door en is geschikt voor diepere haarwortels of haartypes zoals bij mannen, terwijl de 532 nm golflengte oppervlakkiger werkt, perfect voor specifieke zones.

  3. Alexandrite Laser (755 nm): Bijzonder effectief voor mensen met een lichtere tot medium huidskleur en met een lichtere tot donker haar. Deze golflengte biedt uitstekende resultaten bij het verwijderen van ongewenst haar op verschillende delen van het lichaam.


  Door deze drie verschillende golflengten te combineren in één geavanceerde laser, biedt de Triple Wave Laser een veelzijdige en complete ontharingsoplossing voor alle huidtypes en haarkleuren.
 • Wat is verschil tussen Diode laser en Triple Wave laser?
  De klassieke Diode laser en de Triple Wave laser verschillen in de manier waarop ze lichtenergie gebruiken en de veelzijdigheid van behandelingen die ze bieden:

  1. Lichtenergie en golflengten:

  • Klassieke Diode Laser: Een klassieke Diode laser maakt gebruik van één golflengte (meestal rond 800-810 nm) die gericht is op het pigment van de haarzakjes, waardoor de warmte deze effectief kan vernietigen en de groei van nieuwe haren kan vertragen.

  • Triple Wave Laser: In tegenstelling tot een klassieke Diode laser, gebruikt een Triple Wave laser drie verschillende golflengten (bijvoorbeeld 755 nm Alexandrite, 1064 nm ND:YAG en 940 nm Diode) in één apparaat. Dit biedt de mogelijkheid om effectief een breder scala aan haartypes en huidtinten aan te pakken.


  2. Behandelingsmogelijkheden en veelzijdigheid:

  • Klassieke Diode Laser: De klassieke Diode laser is effectief voor ontharing en kan goede resultaten opleveren bij specifieke haarkleuren en huidtypes. Het richt zich op de haarfollikels en kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam.

  • Triple Wave Laser: De Triple Wave laser biedt een veelzijdigere benadering doordat het meerdere golflengten combineert. Dit maakt het geschikt voor een breder scala aan huidtinten en haarkleuren, en het kan ook andere huidproblemen behandelen naast ontharing, zoals pigmentatie, vasculaire laesies en huidverjonging.


  Kort samengevat, de klassieke Diode laser gebruikt één golflengte voor ontharing voor een haartype, terwijl de Triple Wave laser drie verschillende golflengten combineert, waardoor het een meer veelzijdige en uitgebreide oplossing biedt voor verschillende haartypes en kleuren wat het definitief resultaat gegarandeerd maakt.
 • Op wat moet ik letten bij een laser ontharing?
  Bij NeaSkin is het essentieel om de instructies voor en na laserontharing te volgen voor de veiligheid en effectiviteit van uw behandeling. Voor de sessie is het belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht en geen producten te gebruiken die de huid kunnen irriteren. Na de behandeling moet u direct zonlicht vermijden, zonnebrandcrème gebruiken, en geen hete douches of baden nemen. Vermijd ook fysieke activiteiten die overmatige transpiratie veroorzaken. Bij NeaSkin zorgen we voor een gedetailleerde begeleiding om het beste resultaat te garanderen.
 • Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
  De tijd tussen laserontharing behandelingen varieert, maar het is meestal enkele weken tot maanden, afhankelijk van het te behandelen gebied en het behandelplan dat door de specialist is opgesteld. Tijdens een persoonlijke consultatie zal uw behandelaar een aanbevolen behandelingsinterval voor uw specifieke situatie bepalen. Het is belangrijk om deze aanbevelingen op te volgen om de beste resultaten te bereiken.
 • Hoeveel sessies heb ik nodig?
  Het aantal benodigde sessies voor laserontharing varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals haartype, huidskleur, en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig, vaak tussen de 5 tot 10, met tussenpozen van enkele weken tot maanden. Tijdens een persoonlijke consultatie kan een nauwkeuriger schatting gemaakt worden op basis van uw individuele behoeften.
 • Welke haartypes kunnen behandeld worden?
  Bij NeaSkin kan laserontharing effectief zijn voor verschillende haartypes. De behandeling werkt het best bij mensen met donkere haartypes tegen een lichte huid, omdat de laser het pigment in het haar target. Echter, dankzij vooruitgang in de technologie, zijn er nu ook lasers die effectief kunnen zijn op lichtere haarkleuren. Blond, grijs of rood haar kan meer sessies vereisen. Onze specialisten kunnen tijdens een consultatie beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor uw haartype.
 • Kan je lichter haar ook behandelen?
  Ja, bij NeaSkin kunnen we lichter haar behandelen met laserontharing, hoewel het iets uitdagender kan zijn. Licht haar bevat minder pigment dat door de laser kan worden geabsorbeerd, wat betekent dat het mogelijk meer sessies vereist om de gewenste resultaten te bereiken. Wij maken gebruik van geavanceerde lasertechnologie die is ontworpen om een breder scala aan haartypes en -kleuren effectiever te behandelen.
 • Is laserbehandeling pijnlijk?
  Laserontharing kan variëren van een licht tintelend gevoel tot een korte, scherpe pijn, afhankelijk van uw pijntolerantie en het behandelde gebied. De meeste mensen ervaren het als een snelle, lichte prik, vergelijkbaar met het knappen van een elastiekje tegen de huid. Bij NeaSkin wordt er alles aan gedaan om het comfort te maximaliseren, inclusief het gebruik van koelsystemen of verdovende crèmes indien nodig.
 • Wat is het verschil tussen laser en IPL?
  Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) en IPL (Intense Pulsed Light) zijn beide technologieën die worden gebruikt voor haarverwijdering, maar ze werken op verschillende manieren.

  Laserontharing maakt gebruik van één specifieke golflengte van licht die wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haarzakje. Dit resulteert in warmte die het haarzakje beschadigt, waardoor de haargroei wordt verminderd of gestopt. Laserbehandelingen zijn doorgaans nauwkeuriger en effectiever voor mensen met donkere haarkleuren tegen een lichte huidskleur.

  IPL daarentegen maakt gebruik van een breed spectrum van lichtgolflengten. Het kan effectief zijn voor een scala aan huidtypen en haarkleuren, maar kan minder effectief zijn dan laser voor mensen met zeer lichte haarkleuren of donkere huidskleuren.

  Het juiste type behandeling hangt af van uw individuele haartype, huidskleur en de resultaten die u wenst te bereiken. Een gekwalificeerde specialist kan u adviseren welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.
 • Is laser 100% efficiënt?
  Laserontharing is over het algemeen zeer effectief, maar het kan niet als 100% efficiënt worden beschouwd. Het resultaat varieert van persoon tot persoon en kan afhankelijk zijn van factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale niveaus en het behandelde gebied. In de meeste gevallen kan laserontharing aanzienlijke en langdurige vermindering van haargroei bereiken, waardoor mensen veel minder frequent hoeven te scheren of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Sommige mensen ervaren bijna volledige verwijdering van ongewenst haar na een reeks behandelingen, terwijl anderen mogelijk wat haargroei behouden, maar met een veel lichtere en fijnere textuur. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en mogelijk onderhoudssessies te plannen om de beste resultaten te behouden. Uw behandelaar kan u adviseren over wat u kunt verwachten op basis van uw specifieke situatie.
 • Wat mag je niet doen na een laserontharing?
  Na een laserontharing is het belangrijk om de huid te beschermen tegen bepaalde activiteiten en externe factoren die irritatie kunnen veroorzaken of de effectiviteit van de behandeling kunnen beïnvloeden. Vermijd blootstelling aan zonlicht en gebruik zonnebrandcrème met een hoge SPF om de behandelde gebieden te beschermen. Het is ook raadzaam om geen sauna's te bezoeken, hete douches te nemen, en te zweten (zoals door intensieve lichaamsbeweging) te vermijden voor een bepaalde periode die uw specialist zal specificeren. Daarnaast moet u het scheren, waxen of plukken van haren in het behandelde gebied vermijden totdat uw huid volledig genezen is.
 • Mag ik na laserontharing in de zon, onder de zonnebank of in de sauna?
  Na laserontharing bij NeaSkin wordt sterk aangeraden om blootstelling aan zonlicht, zonnebanken en sauna's te vermijden. Deze voorzorgsmaatregelen helpen huidirritatie of het risico op hyperpigmentatie te minimaliseren, wat kan optreden als gevolg van de verhoogde gevoeligheid van uw huid na de behandeling. Het is belangrijk om de huid te beschermen en de nazorginstructies van onze specialisten op te volgen.
 • Mag ik in de zomer een laserbehandeling laten doen?
  Ja, bij NeaSkin kunt u ook in de zomer laserontharing laten uitvoeren. We adviseren echter om directe zonblootstelling voor en na de behandeling te vermijden om de huid te beschermen. Het is belangrijk om een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken en de huid goed te bedekken als u naar buiten gaat.
 • Wat zijn contraindicaties?
  Contra-indicaties, vaak aangeduid met "contradicties", zijn specifieke omstandigheden of aandoeningen waarbij een bepaalde medische of cosmetische behandeling, zoals laserontharing, niet aanbevolen of mogelijk zelfs schadelijk kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld zwangerschap, bepaalde huidaandoeningen, het gebruik van specifieke medicijnen, of een recente huidbehandeling omvatten. Het is belangrijk om deze factoren te bespreken met de behandelaar om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.