Anti-age Treatment

SkinLift Revitalysing

0 %

Minder rimpels

0 %

Toename van elastine

0

Klinische studies

0 %

Vermindering van huidsverslapping

Anti-age Treatment

De SkinLift Revitalysing behandeling is een anti-aging behandeling die een combinatie van hoog geconcentreerde werkzame stoffen en technologieën gebruikt. Deze behandeling begint met een chemische peeling die de huid vernieuwt, gevolgd door de toepassing van geconcentreerde crèmes en serums. Vervolgens wordt radiofrequentie-apparatuur gebruikt om de productie van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Daarnaast omvat deze behandeling ook het gebruik van Rode LED-Therapie, dat de huid van het gezicht verstevigt en verjongt, rimpels vermindert en de algehele gezichtscontouren verbetert. Diepe fronsrimpels verdwijnen en de jeugdige charme wordt hersteld.

Deze behandeling vermindert de tekenen van veroudering en zorgt voor een stevigere, jeugdigere uitstraling.

Deze combinatie van technologieën en geheime formule haalt niet alleen de tijd terug, maar vergroot ook het zelfvertrouwen en goed gevoel.

Lees meer Lees minder

Prijslijst

Ontdek onze prijzen

Veel gestelde vragen

ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN

 • Wat is SkinLift Revitalysing behandeling?
  De SkinLift Revitalysing behandeling is een anti-aging behandeling die een combinatie van hoog geconcentreerde werkzame stoffen en technologieën gebruikt. Deze behandeling begint met een chemische peeling die de huid vernieuwt, gevolgd door de toepassing van geconcentreerde crèmes en serums. Vervolgens wordt radiofrequentie-apparatuur gebruikt om de productie van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat? Rimpels vervagen, en de verslapte huid krijgt een strakkere uitstraling. Deze behandeling vermindert de tekenen van veroudering en zorgt voor een stevigere, jeugdigere uitstraling.

  Daarnaast omvat deze behandeling ook het gebruik van EXILIS®, een niet-invasieve behandeling die effectief de huid van het gezicht verstevigt en verjongt, rimpels vermindert en de algehele gezichtscontouren verbetert. EXILIS® kan een echte eye-opener zijn, waardoor het gebied rond de ogen jeugdiger oogt en minder vermoeid lijkt. Diepe fronsrimpels verdwijnen en de jeugdige charme wordt hersteld. Deze combinatie van technologieën haalt niet alleen de tijd terug, maar vergroot ook het zelfvertrouwen en goed gevoel.
 • Hoeveel sessies heb ik nodig voor een zichtbaar resultaat?
  Sommige klanten melden zichtbare resultaten na slechts één behandeling. Gewoonlijk zullen de resultaten gedurende de komende maanden blijven verbeteren.
 • Hoe vaak mag ik deze behandeling laten doen?
  Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie, ondergaan de meeste klanten tussen de 2 en 4 behandelingen, gepland met tussenpozen van 7 tot 10 dagen. Vervolgens wordt onderhoud aanbevolen met behandelingen om de 6 tot 8 weken.