NeaSkin

Wat is Triple Wave Laser?

Triple Wave Laser is een revolutionaire technologie die drie verschillende laser golflengten combineert voor effectieve ontharing. Deze geavanceerde aanpak biedt een veelzijdige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar op diverse huidtypes en haarkleuren.

De drie belangrijkste golflengten zijn:

  1. Diode Laser (940 nm): Ideaal voor snelle en efficiënte ontharing. Deze golflengte richt zich op het pigment in de haarzakjes, waardoor ongewenste haargroei effectief wordt aangepakt.
  2. ND:YAG Laser (1064 nm / 532 nm): Geschikt voor verschillende huidtypes en haarkleuren. De 1064 nm golflengte dringt diep door en is geschikt voor diepere haarwortels of haartypes zoals bij mannen, terwijl de 532 nm golflengte oppervlakkiger werkt, perfect voor specifieke zones.
  3. Alexandrite Laser (755 nm): Bijzonder effectief voor mensen met een lichtere tot medium huidskleur en met een lichtere tot donker haar. Deze golflengte biedt uitstekende resultaten bij het verwijderen van ongewenst haar op verschillende delen van het lichaam.

Door deze drie verschillende golflengten te combineren in één geavanceerde laser, biedt de Triple Wave Laser een veelzijdige en complete ontharingsoplossing voor alle huidtypes en haarkleuren.