AcneEraser behandeling bij NeaSkin: De weg naar helderder & gladdere huid

Waat houd de AcneEraser behandeling in?

  1. Multi-Zuur Peeling: Onze behandeling omvat een combinatie van verschillende zuren zoals glycolzuur, melkzuur, citroenzuur, salicylzuur en azelaïnezuur. Deze krachtige mix doodt bacteriën, bevordert huidvernieuwing, verheldert acne littekens en pigmentvlekken, en reinigt de poriën.
  2. Manuele Extractie van Comedonen of met AquaFacial: Door middel van zorgvuldige handmatige extractie of met behulp van AquaFacial tool worden verstopte poriën vrijgemaakt, wat leidt tot direct een schonere huid.
  3. Microneedling met Probiotische werkzame stoffen: Microneedling met medische pro-biotic vloeistof helpt het bacteriële evenwicht te herstellen, stimuleert huidregeneratie en zorgt voor een huid zonder littekens, glad en stralend.

Na deze behandeling volgt een aanvullende verzorging met speciale balancerende crèmes en maskers om de huid te kalmeren en te herstellen.

Waarom AcneEraser bij NeaSkin?

  • Snelle Resultaten: Onze gecombineerde aanpak garandeert snel zichtbare verbeteringen. Je kunt een gladdere huid verwachten zonder resten van acne, littekens of ontstekingen.
  • Thuisverzorging: Een cruciaal onderdeel van onze benadering is thuisverzorging. We bieden de beste producten aan, speciaal ontworpen om de resultaten van de behandeling te behouden en te verbeteren.

Bij NeaSkin geloven we in het herstellen van je zelfvertrouwen door middel van effectieve huidverzorging. Met de AcneEraser behandeling bieden we een uitgebreide oplossing voor acneproblemen, waarbij snel zichtbare resultaten worden gegarandeerd.

Voor meer informatie over onze AcneEraser behandeling of voor het plannen van een consult, staan we klaar om je te helpen op weg naar een helderdere, gezondere huid zonder acne.

NeaSkin

Ontdek de wereld van welzijn en schoonheid

Retinol Peel behandeling: de krachtige oplossing tegen huidpigmentatie problemen

Pigmentatieproblemen kunnen ons zelfvertrouwen aantasten en onze huid ongelijkmatig laten lijken. Gelukkig biedt de Retinol Peel behandeling een effectieve aanpak om huidvernieuwing te bevorderen en pigmentvlekken te verminderen, zelfs bij hardnekkige aandoeningen zoals melasma of zonbeschadigde huid.

Ontdek de voordelen van Aquafacial (Hydrafacial) voor een stralende huid

Heb je ooit gehoord van AquaFacial, ook bekend als HydraFacial? Het is niet zomaar een gezichtsbehandeling – het is een krachtige en veelzijdige behandeling die jouw huid op een unieke manier transformeert.