Ontdek de voordelen van Aquafacial (Hydrafacial) voor een stralende huid

Wat is AquaFacial

AquaFacial is een geavanceerde en niet-invasieve behandeling die speciaal is ontworpen om de huid diep te reinigen, te hydrateren en te voeden. Door gebruik te maken van gepatenteerde technologieën combineert het verschillende stappen in één behandeling, zoals reiniging, peeling, extractie, hydratatie en een masker.

Wat doet AquaFacial met mijn huid?

  1. Diepe Reiniging: De behandeling begint met het grondig reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden en overtollige olie, en het ontstoppen van verstopte poriën.
  2. Exfoliatie en Peeling: Zachte exfoliatie verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid helderder en gladder wordt.
  3. Extractie: Onzuiverheden en verstopte poriën worden voorzichtig verwijderd, waardoor de huid frisser aanvoelt.
  4. Hydratatie en Voeding: Vitamines en antioxidanten worden diep in de huid geïnfuseerd, waardoor de huid gehydrateerd en gevoed wordt voor een stralende teint.
  5. Masker: Een speciaal masker, afgestemd op jouw huidtype, wordt aangebracht om de huid te kalmeren, te herstellen en extra voedingsstoffen te geven voor een gezonde gloed.

Waarom elke 4 tot 6 weken?

Het wordt aanbevolen om de AquaFacial elke 4 tot 6 weken te herhalen vanwege de natuurlijke cyclus van de huidvernieuwing. Onze huid vernieuwt zich ongeveer om de 28 tot 30 dagen, waarbij nieuwe cellen aan de oppervlakte komen en oudere cellen afsterven. Door regelmatig de behandeling te ondergaan, worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid gezonder en frisser blijft.

Kies voor regelmatige AquaFacial behandelingen om je huid optimaal te verzorgen en te laten stralen. Ervaar zelf het verschil en geniet van een huid die er jeugdig en gezond uitziet.

NeaSkin

Ontdek de wereld van welzijn en schoonheid

Retinol Peel behandeling: de krachtige oplossing tegen huidpigmentatie problemen

Pigmentatieproblemen kunnen ons zelfvertrouwen aantasten en onze huid ongelijkmatig laten lijken. Gelukkig biedt de Retinol Peel behandeling een effectieve aanpak om huidvernieuwing te bevorderen en pigmentvlekken te verminderen, zelfs bij hardnekkige aandoeningen zoals melasma of zonbeschadigde huid.

AcneEraser behandeling bij NeaSkin: De weg naar helderder & gladdere huid

Bij NeaSkin begrijpen we hoe acne niet alleen je huid, maar ook je zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Daarom introduceren we onze unieke AcneEraser behandeling, een effectieve anti-acne oplossing die verschillende geavanceerde technieken combineert voor snelle en indrukwekkende resultaten.